Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Κρέατα,σπίτια και τραγούδια:μια αναδρομή στα VMA 2010


29 του μηνός σήμερα και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού σαρώνονται από τον τυφώνα Irene. Λίγες μόλις ώρες πριν την 27η απονομή των MTV VMAs και Νo 1 TT παγκοσμίως στο twitter είναι τα VMAs. No surprises βέβαια...Ειδικά αν σκεφτείς ότι στα χθεσινά TT ήταν τι τραγούδια θα έπρεπε να παίζουν στον τυφώνα (με το Rock you like a hurricane να πρωτοστατεί βεβαίως βεβαίως) νομίζω ότι είναι έως και παρήγορο ότι σήμερα η νεολαία ασχολείται με τα VMAs. Κι αφού το twitter καίγεται στον πυρετό των βραβείων είπα κι εγώ να κάνω μια αναδρομή στα περσινά VMAs και τις πιο εντυπωσιακές στιγμές τους.
Ας ξεκινήσω λοιπόν απ'την οικοδέσποινα. Μας εμφανίστηκε που λες η κα Chelsea Handler με ένα ολόκληρο σπίτι στο κεφάλι της
-ναι δεν αστειεύομαι κανονικό σπίτι μικρογραφία με γκαράζ παρακαλώ. Άμα είχε κάνει τέτοια εμφάνιση στην Ελλάδα είμαι σίγουρη ότι θα τη ρωτούσαν πόσα τετραγωνικά είναι για να το φορολογήσουν. 'Εβγαλε μετά κι ένα περιστέρι απ'τα στήθια της(ή απ'τα μπούτια της, θα σε γελάσω...). Σαν να λέμε το τσίρκο Medrano σε περιοδεία...
Και τώρα θα σας μιλήσω για την καημένη την Steffani Joanne Angelina Germanotta (aka Λαίιδυ Γκαγκα). Που λέτε το κορίτσι είχε πάει Κυριακάτικα σ'ένα barbeque και τελευταία στιγμή θυμήθηκε ότι πρέπει να πάει στα βραβεία(είχε και 13 υποψηφιότητες δημιουργώντας νέο ρεκόρ για τις περισσότερες υποψηφιότητες). Έριξε πάνω της λοιπόν ότι βρήκε μπροστά της. Που στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν μερικά παϊδάκια,κάτι χοιρινές σπάλες και κάτι μοσχαρίσιες μπριζόλες, κι όλα άψητα παρακαλώ,νηστικοί'μείναν οι υπόλοιποι στο barbeque... Έδεσε λοιπόν τα σφαχτάρια πάνω της και τα συνδύασε και με ασορτί κρεάτινες μποτούλες, πολύ chick σου λέω, ένα ασορτί κιμμαδίσιο clutch κι έριξε και μια μπριζόλα στο κεφάλι έτσι για άποψη. Έτοιμη για τα κάρβουνα καλέ! Για συνοδευτικό με τα κρεατικά αντί για πατάτες είπε να ρίξει μερικά διαμαντικά έτσι να δώσει και λίγο glam. Επειδή όμως ο φίλος μου ο Γιάννος θα παραπονεθεί ότι πολύ την έκραξα την απόλυτη ας πω κι ότι πήρε σπίτι της 8 moonmans(τα χαρακτηριστικά βραβεία των MTV VMAs), 7 για το Bad Romance και 1 για το Telephone.
Στο πάνθεον των νικητών μαζί με την Gaga μπήκαν και ο Eminem, ο Justin Bieber(πραγματικά χρειάζεται να το σχολιάσω αυτό;), ο Jay-Z κι η Alicia Keys για τον ύμνο τους για το Big Apple(aka NY), οι The Black Keys, οι αγαπημένοι Muse, οι υπέροχοι εναλλακτικοί Florence and the Machine(τους οποίους οι περισσότεροι γνώρισαν μέσα απ'το You've got the love, έχουν όμως πολλά ακόμη όμορφα τραγούδια που σας συνιστώ να ακούσετε) και τέλος οι λατρεμένοι 30 Seconds to Mars με το videoclip που σε κάνει να θες να βγεις στους δρόμους με το ποδήλατο και να τραγουδήσεις!
Κι ας πάμε τώρα στις live εμφανίσεις της βραδιάς. Θα αναφέρω μόνο αυτές που μου άρεσαν ή μου έκαναν εντύπωση. Έχουμε και λέμε λοιπόν... Τη βραδιά άνοιξε ο Eminem τραγουδώντας μας ότι δεν φοβάται. Και κάπου εκεί τσουπ εμφανίστηκε κι η Rihanna στη σκηνή κι άρχισαν να τραγουδούν το I love the way you lie. Ναι,το παραδέχομαι, μου αρέσει αυτό το τραγούδι. Αυτός είναι κιόλας ο λόγος που κάτι με χάλασε. Ο Eminem ήταν πράγματι πολύ καλός αλλά αυτή η Rihanna...Δεν ξέρω τι είχε εκείνη τη βραδιά αλλά η φωνή της ήταν σε κακό χάλι και δεν νομίζω ότι είμαι η μόνη που το λέω αυτό. Δείτε και μόνοι σας. Μια απ'τις εμφανίσεις της βραδιάς που ευχαριστήθηκα ήταν αυτή των Florence and the Machine. Τι υπέροχη που είναι η Florence Welch και πόσο ταλαντούχα! Μας παρέσυρε σ'ένα παραμύθι τραγουδώντας The dog days are over (τελείωσαν οι σκυλίσιες μέρες). Μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση ήταν αυτή των Β.ο.Β. Bruno Mars και Haley Williams. Ο Bruno ξεκίνησε τραγουδώντας το Nothin' on you μόνος του παίζοντας πιάνο ώσπου μπήκε κι ο B.o.B. και τον συνόδευσε. Η μελωδία στο πιάνο έπειτα μεταμορφώθηκε στην εισαγωγή του Airplanes και η θαυμάσια Haley εμφανίστηκε στη σκηνή και άρχισε να τραγουδάει ενώ μετά την ακούσαμε να μας λέει "You are the only exception" κι έκλεισε η εμφάνιση αυτή πανέμορφα! Δείτε την εδώ. Λίγο πριν το τέλος οι Linkin Park μας μετέφεραν στο Griffin Conservatory όπου μας παρέσυραν στους ρυθμούς του Catalyst, ένα τραγούδι με πολύ διαφορετικό ήχο απ'αυτόν που είχαμε συνηθίσει. Ο Chester βέβαια δεν μπορώ να μην παρατηρήσω πως με το γυαλάκι ηλίου βραδιάτικα ήταν σαν αόμματος, μόνο το μπαστούνι του έλειπε. Πολύ ωραία η εμφάνισή τους και μαγική η στιγμή που όλη η μπάντα τραγουδούσε μαζί "Lift me high, let me go..." Αν δεν την έχετε δει ήδη,πρώτον ντροπή σας και δεύτερον, δείτε την εδώ.
Αυτά λοιπόν απ'τα 27α VMAs. Αναμένουμε τα φετινά βραβεία σε λίγες ώρες, ελπίζω να βρω χρόνο να γράψω και γι'αυτά κάτι...Περιμένουμε ωραίες εμφανίσεις, πολύ ουρλιαχτό για τον Bieber δυστυχώς και πολλά έξαλλα ντυσίματα! See you soon!
Υ.Γ.: Να ξέρετε αν δεν πάρει βραβείο το Hurricane των 30 seconds to Mars θα είμαι νευριασμένη!Αξίζει πολλά βραβεία!