Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Νεος δίσκος για τους Anthrax, Mastodon, Megadeth, Iced Earth !

Μετά απο 8 χρόνια, οι Anthrax, 1 απο τα συγκροτηματα των Big Four της Metal σκηνης, επιστρέφει δυναμικά με νέο δίσκο ! Αρκετά χρόνια γραψίματος και 3 φορές αλλαγή του τραγουδιστή για να καταλήψουν τελικά στον αρχικό τους τραγουδιστή, Joey Belladonna !

Ο νέος δίσκος...
(Worship Music) αποτελείται από 13 κομμάτια, με το γνωστό συγκρότημα να κάνει επιστροφή στις ρίζες του, θυμίζοντας τους πρώτους, καταπληκτικούς του δίσκους. Αποτελεί τον 10ο δίσκο του στην 30χρονη σταδιοδρομια του, εχοντας αποσπάσει τις καλύτερες βαθμολογίες από τα μαγαλύτερα περιοδικά και site, ενώ κυκλοφορεί παγκοσμίως απο τις 13 Σεπτεμβρίου, με μόνη εξαίρεση την Ευρώπη που θα βγει 23 Οκτωβριου. Τσεκάρετε το  I'm Alive !

Όταν το 2009 οι Mastodon κυκλοφόρησαν το Crack The Skye, αρκετοί είπαν οτι θα είναι και το "ταβάνι" για το συγκρότημα. Έρχονται όμως φέτος με νέο δίσκο για να τους διαψεύσουν! Ο 5ος δίσκος τους, "The Hunter" (που είναι αφιερωμένος στον αδελφό του τραγουδιστή που πέθανε σε κυνήγι, εξου και το όνομα) δεν αποτελείται από μεγάλα τραγούδια όπως μας έχουν συνηθίσει, αλλά απο 13 σχετικά σύντομα αλλα εξαιρετικά τραγουδια και αποτελεί μια απο τις κορυφαίες κυκλοφορίες για φέτος.

13ος δισκος για τους Megadeth ! Το Th1rt3en κυκλοφορεί την πρώτη μέρα του Νοεμβρίου, με το συγκρότημα να δίνει μια πρόγευση με το Public Enemy No.1

Αναλυτικά το tracklist του «Th1rt3en» είναι το εξής:
Sudden Death
Public Enemy No. 1
Whose Life (Is It Anyways?)
We The People
Guns, Drugs & Money
Never Dead
New World Order
Fast Lane
Black Swan
Wrecker
Millennium Of The Blind
Deadly Nightshade
13

Τελος, νέος δίσκος και από τους Iced Earth(οι οποίοι Νοεμβριο έρχονται Αθήνα και Θεσσαλονίκη), το Dystopia, το οποίο κυκλοφορεί 17 Οκτωβρίου. Τα τραγούδια που θα περιέχει ειναι:
 Dystopia
 Anthem
 Days of Rage
 Soylent Green
 V
 Boiling Point
 Anguish of Youth
 Iron Will
 Dark City
 End of Innocence
 Equilibrium
 Tragedy and Triumph